'
Manises 28/05/2018 

Manises posa en marxa la inscripció de les seues activitats

L'Ajuntament de Manises, a través de les seues Regidories de Cultura i Serveis Socials, presenta el programa de tallers de temps lliure i activitats per al pròxim curs amb una nova oferta més àmplia.

Els jubilats i pensionistes interessats ja van renovar la seua plaça en finalitzar el curs passat per tornar a gaudir aquest any de tallers tan diversos com: activitat física de manteniment, ioga, natació, treballs manuals, pintura a l'oli, memòria, balls de saló, teatre o informàtica. No obstant això, s'ha obert un termini de nova matrícula que començarà el dia 13 de setembre i acabarà el dia 20 de setembre.

Per la resta de manisers i maniseres s’ofereixen tallers molt variats: de música i ball com a Hip-hop, Dansa Moderna, Rock, Guitarra Espanyola, Danses Populars Valencianes, Dansa moderna, Gim-Jazz, Dolçaina o Tabal. D'altra banda, també hi ha tallers de temàtica variada com Anglés, Teatre (adults, preescolar, infantil i juvenil), Pintura i Informàtica per a adults; Arts Plàstiques, Ceràmica, Costura o Patchwork. I els tallers de Ràdio, Literari i «Recicla i Decora».

Aquesta extensa oferta es realitzarà en els següents llocs depenent de l'activitat: Casa de Cultura, Centre Cultural Simetes, Trinquet, Centre Cultural El Carme, Antiga Escola de Ceràmica, Manises Jove, Ràdio Municipal de Manises i  Piscina Municipal coberta. Les activitats per a majors tenen lloc als diferents Clubs de Convivència Municipals. Cal recordar que per al taller de natació per a majors serà necessària prescripció mèdica.

El regidor de Serveis Socials, Carles López, ha coincidit en afirmar amb el regidor de Cultura, Xavier Morant, «la gran quantitat de manisers i maniseres que formen part, un any més, d'aquesta gran oferta de tallers i activitats que des de l'Ajuntament es tracta de renovar cada curs per oferir una gran varietat als nostres veïns».

Les persones interessades en els tallers de temps lliure de Cultura deuen arreplegar la preinscripció a la Casa de Cultura del 4 al 8 de setembre i també poden contactar per obtindre més informació amb el Departament de Cultura al telèfon 96 153 43 10.
Els jubilats i pensionistes que tinguen qualsevol dubte tenen a la seua disposició el telèfon 96 152 19 98 del Departament de Serveis Socials i també poder acostar-se a l'edifici El Molí a la plaça del Dos de Maig.

L'any passat van ser més de 500 persones les que van gaudir dels taller de temps lliure de Cultura i al voltant de la mateixa quantitat els participants de les activitats realitzades als Clubs de Convivència Municipals.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com