'
Manises 28/05/2018 

L'Ajuntament de Manises obri el curs d'activitats infantils del departament de Joventut

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Joventut, posa en marxa la inscripció per al curs 2017-18 d'activitats infantils.
El Ayuntamiento de Manises, a través de la Concejalía de Juventud, pone en marcha la inscripción para el curso 2017-18 de actividades infantiles.

Aquestes activitats no tenen cap cost mensual, només hi ha una taxa de matriculació de 5€ per a tot el curs.

Els cursos estan distribuïts en tres períodes: octubre, novembre i desembre; gener, febrer i març; i abril i maig. Aquestos es duran a terme en els centres Manises Jove, Simetes i El Carme depenent de l'activitat. Entre les activitats destaquen els cursos de cuina (iniciació i perfeccionament), manualitats i disfresses creatives, ballar per diversió, ceràmica o jocs al carrer, on-line divertits o d'estratègia.

Per a la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Manises, Altea Royo, «aquestes activitats infantils suposen un bon complement educatiu pels xiquets perquè poden passar les vesprades divertint-se amb activitats extraescolars de qualitat».

Per a més informació, els interessats/es poden acostar-se al centre Manises Jove en el carrer Francisco Valldecabres 1.Estas actividades no tienen ningún coste mensual, sólo hay una tasa de matriculación de 5€ para todo el curso.

Los cursos están distribuidos en tres periodos: octubre, noviembre y diciembre; enero, febrero y marzo; y abril y mayo. Estos se llevarán a cabo en los centros Manises Jove, Simetes y El Carme dependiendo de la actividad. Entre las actividades destacan los cursos de cocina (iniciación y perfeccionamiento), manualidades y disfraces creativos, bailar por diversión, cerámica o juegos en la calle, on-line divertidos o de estrategia.

Para la concejala de Juventud del Ayuntamiento de Manises, Altera Royo, «estas actividades infantiles suponen un buen complemento educativo para los niños porque puede pasar las tardes divirtiéndose con actividades extraescolares de calidad».

Para más información, los interesados/as pueden acercarse al centro Manises Joven en la calle Francisco Valldecabres 1.
 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com