'
Manises 28/05/2018 

Manises obri el termini d'inscripció per al curs de Manipulador de Plaguicides

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d'Agricultura, ha obert el termini d'inscripció per a obtindre el carnet de Manipulador de Plaguicides nivell Bàsic.

Aquest carnet està destinat a agricultors, jardiners, personal de magatzem, transportistes i qualsevol persona en general que aplique, manipule o transporte plaguicides. A més, resulta imprescindible per adquirir plaguicides en punts de venda professionals.

El carnet de nivell bàsic permet, per una banda, treballar com a personal auxiliar d'empreses de tractaments, i per altra, possibilita als agricultors aplicar productes fitosanitaris en la seua pròpia explotació sense necessitat de comptar amb personal auxiliar.

Aquest curs tindrà lloc els dies 4 i 18 d'octubre en horari de 16:00 a 20:30 hores.
I com els últims cursos d'aquest tipus organitzats per la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Manises, el preu de la matrícula és de 25€.

Segons el regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Manises, Carles López,  «des de l'Ajuntament s'està promovent aquest tipus de carnets professionals a preus reduïts perquè la ciutadania tinga l'opció de millorar el seu currículum i tindré així més opcions dins del mercat laboral, a més de fomentar la formació dels treballadors del camp i vetllar per salut del mateix».

Per a més informació i tramitar la matriculació, tots els interessats tenen a la seua disposició la Regidoria d'Agricultura situada a la plaça del Dos de Maig, 12.
 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com