'
Manises 18/06/2018 

Documental També som dones, en la Sala Vicent Ros de la Casa Cultura de Manises.

Manises aproparà al públic la realitat de les dones amb discapacitat amb la projecció de «També som dones»
Manises acercará al público la realidad de las mujeres con discapacidad con la proyección de «També som dones»

L'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Manises ha organitzat la projecció del documental «També som dones» el pròxim dijous 14 de setembre a les 19:00 h a la Sala Vicent Ros de la Casa Cultura de Manises. Aquest acte, presentat per Noemí Serrano García, Tècnica de l'àrea de dones i per la Igualtat de Gènere de Plena Inclusió Comunitat Valenciana, es tracta d'una activitat inclusiva en la qual pot participar qualsevol persona interessada en conéixer la realitat de les dones amb discapacitat intel•lectual i/o del desenvolupament.

El documental, realitzat per Plena Inclusió Madrid, «pretén acostar al públic les barreres que les dones amb discapacitat intel•lectual encontren a la seua vida quotidiana i els suports que necessiten per la seua plena inclusió social», segons paraules de la regidora d'Igualtat, Pilar Bastante.

«També som dones» arreplega el testimoni de quatre dones amb discapacitat intel•lectual i d'una mare amb una filla que pateix autisme. El documental posa de manifest la importància de poder accedir a un treball, a l'educació, a la protecció davant la violència de gènere i a la possibilitat de tindre una vida en parella. Per altra banda, la quinta història visibilitza la importància del rol de les mares amb fills discapacitats i la carència d'ajudes que reben, a més de les renúncies personals que realitzen per garantir el benestar de les seues famílies.

Cinc històries personals que representen i donen veu a les 114.422 dones amb discapacitat intel•lectual que actualment viuen a Espanya. A més de demostrar a la societat la seua constància perquè les dones amb discapacitat son, estan i conten.
El área de Igualdad del Ayuntamiento de Manises ha organizado la proyección del documental «També som dones» el próximo jueves 14 de septiembre a las 19:00 h en la Sala Vicent Ros de la Casa Cultura de Manises. Este acto, presentado por Noemí Serrano García, Técnica del área de mujeres y por la Igualdad de Género de Plena Inclusión Comunidad Valenciana, se trata de una actividad inclusiva en la que puede participar cualquier persona interesada en conocer la realidad de las mujeres con discapacidad intelectual o del desarrollo.

El documental, realizado por Plena Inclusión Madrid, «pretende acercar al público las barreras que las mujeres con discapacidad intelectual encuentran en su vida cotidiana y los soportes que necesitan para su plena inclusión social», según palabras de la concejala de Igualdad, Pilar Bastante.

«També som dones» recoge el testimonio de cuatro mujeres con discapacidad intelectual y de una madre con una hija que padece autismo. El documental pone de manifiesto la importancia de poder acceder a un trabajo, a la educación, a la protección ante la violencia de género y a la posibilidad de tener una vida en pareja. Por otra lado, la quinta historia visibiliza la importancia del rol de las madres con hijos discapacitados y la carencia de ayudas que reciben, además de las renuncias que realizan para garantizar el bienestar de sus familias.

Cinco historias personales que representan y dan voz a las 114.422 mujeres con discapacidad intelectual que actualmente viven en España. Además de demostrar a la sociedad su constancia porque las mujeres con discapacidad son, están y cuentan.
 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com